måndag 7 mars 2011

Hallonet: Den lilla sagan om Grodan Mr Bean.

Den lilla grodan Mr Bean

Det var en gång en liten groda som hette Mr Bean. En dag skulle han gå ut i världen för att undersöka ett slott som han hade hört talas om. Han gick dag och natt genom Afrikas öken. Han hittade ett träd att klättra upp i. Då såg han slottet som han skulle undersöka. Han hoppade ner från trädet och satte fart mot slottet. När han kom fram till porten så var det stängt. En röst sa: ”Ge mig koden”. Han funderade på vad det kunde vara och helt plötsligt kom han på att han hade sett en James Bond film Då testade han 007.
Med ett klick gick dörren upp. När han kom in kände han sig väldigt hungrig.
Han letade efter kylskåpet och hittade det i köket.
Han hittade en tallrik mat som någon hade sparat. Mr Bean lyfte ner tallriken och åt upp alltihopa för han var så hungrig. Plötsligt hörde han röster. Han blev rädd och skulle hoppa därifrån. Han var så mätt att det var svårt att hoppa. När han skulle hoppa ut genom dörren så hoppade han lite snett och gjorde sönder det fina fönstret. Mr Bean blev rädd att de skulle bli arga på honom, så han hoppade iväg.
Några dagar senare såg han i tidningen att de letade efter någon som hade gjort sönder fönstret. Han gömde sig i ett kärr och en vacker dag kom en prinsessa gående.
Hon såg Mr Bean och bestämde sig för att pussa grodan.
Plötsligt blev han en prins och fick flytta in i slottet.

Från oss på Hallonet A

2 kommentarer:

  1. Vilken fin saga ni har skrivit!!! Skönt att slutet var lyckligt, det gillar jag!
    Hälsningar Mia A,Eken

    SvaraRadera
  2. Wow, ni har verkligen lyckats att få med alla bilder i er saga! Jättekul att få läsa den, tack!!! Hälsningar Titti

    SvaraRadera